6c 3= 6! / 3! (6-3)!

= 720/36

=20

= 720/36

=20

"1" (and any subsequent words) was ignored because we limit queries to 32 words.

150/5 is 30. That means that each of the 5 trucks carry 30 tons of fruits. If we add 60 (30 for each truck. 60 because we need 7 trucks so 7-5= 2 and 30*2=60) to 150, that makes 210. 630/210=3 so it takes 3 days for 7 trucks to transfer 630 tons of fruits.

Interest = 51,200 - 40,000 =11,200time = i/(pr) = 11,200/(40,000)(0.12) = 11,200 / 4,800 = 2.33 or 2 years and 4 months...Read More

1 more answers

All you have to do is use the triangle inequality theorem, which states that the sum of two side lengths of a triangle is always greater than the third side. if this is true for al...Read More

1 more answers

Step-by-step explanation:IDK I HATE MATH BLEH BLEH BLEH BLEH BLEH...Read More

2 more answers

6 hours for 720 k. with speed of 80kph9 hrs for 120kph...Read More

3 more answers